irga krzewy

Ze swiata architektury - GWELL / JDS

JDS Architects: JDS; Partnerzy odpowiedzialni Henning Stüben, Julien De Smedt Lokalizacja: Gangnam Bogeumjari Rejon w Seulu, Korea Południowa Klient: Shinyoung Współpracownicy: Junglim Architekci Powierzchnia: 38 000 m2 Budżet: 33 milionów euro Kierownik projektu: Zespół Heechan Park: Byeongmoo Moo, Francisco Villeda, Amanda Ripoll , Chris Zhongtian Yuan, Marvin Philipp, Mathilde Claus Construction: jesień 2012 Firma JDS zleciła zaprojektowanie hybrydowego biura i hotelu, budynku Officetel, dla nowego obszaru rozwoju w dzielnicy Gangnam Bogeumjari w Seulu, w Korei Południowej. Interesujący program mieszany, obejmuj...

Więcej »

Polichloropren

Przez ogrzewanie lub zastosowanie innych metod można go poddawać dalszej polimeryzacji otrzymując w rezultacie ostateczny produkt polimeryzacji - polimer u, Dalsza polimeryzacja przejściowego polimeru (l na ostateczny produkt polimer Il. jest procesem podobnym do wulkanizacji walcowanego surowego kauczuku, podczas którego materiał plastyczny i rozpuszczalny przechodzi w produkt elastyczny i nierozpuszczalny. Sebrell oraz Dinsmore wykazali, że Neopren jest jedynym elastomerem, który w stanie wyciągniętym daje rentgenogram podobny do rentgenogramu wyciągniętego kauczuku naturalnego. Rzuca to pewne światło na budowę c...

Więcej »

Architektura 21szego wieku : Sporny Dallas "Gorące miejsce"

Centrum Rzeźby Nasherów w Dallas, zaprojektowane przez Renzo Piano i sąsiednią 42-piętrową wieżę muzeum, jest uwikłane w spory dotyczące niekorzystnego wpływu odblasku odbijającego się w wewnętrznej galerii i ogrodzie Nashera. Obecnie, w trakcie mediacji nad możliwymi rozwiązaniami, temat z pewnością uwidacznia implikacje związane z wysokim przeszkleniem wysokich budynków i otaczających budynków. Więcej szczegółów po przerwie. Centrum Rzeźby Nashera zostało otwarte w 2003 roku, a typowe dla wielu instytucji kulturalnych podniosło wartość i atrakcyjność otaczającego terenu. co ostatecznie...

Więcej »

Przetoka naczyniowo-albowa u pacjenta z Hematochezią i krwiomoczem

Dzięki uprzejmości projektu WAU W propozycji konkursu Badel Block, projekt WAU uznał witrynę i jej pozycję za okazję do stworzenia nowego centrum dla mieszkańców, a także nowego wejścia do miasta poprzez Społeczności jednego dachu . projekt. Biorąc pod uwagę względny brak przestrzeni publicznej i urządzeń w sąsiedztwie, proponują poszerzenie placu i rynku wewnątrz bloku Badel i powiększenie przestrzeni poświęconej kulturze i wypoczynkowi w celu wzmocnienia poczucia wspólnoty i centralności. Więcej zdjęć i architektów. opis po przerwie. Nasz budynek stanie się nowym, zadaszonym ...

Więcej »
http://www.auto-floty.com.pl 751#wymiar okien standardowych , #antena ferrytowa , #mazda tcs , #bios on toshiba satellite , #siedzisko do przedpokoju olx , #jak rozkodować radio samochodowe , #obi blaty , #beckers frappe , #jak zbudować gokart , #lady chłodnicze olx ,